Edzőtáboraink

Edzőtáboraink

 

A Hóvirág néptáncegyüttes minden második évben megszervezett edzőtáborának fő céljaként a rövid idő alatt minél több technika, táncanyag, ének elsajátítását tekinthetjük. Egy hét alatt táncosainknak lehetősége nyílik új oktatókkal való találkozásra, melyet nagyon fontosnak tart az együttes vezetője, miszerint minden új oktató egy új színt visz a csoport életébe. Éppen ezért is gondos tervezés előzi meg a tábori hetet, hogy gyerekeink a legjobbat kaphassák. Olyan neves, tapasztalt oktatókkal ismerkedhessenek meg, akiktől nemcsak a táncanyagot tudják megtanulni, hanem akik tudnak új módszereket mutatni, mely által a tanulás folyamata könnyebbé válik és lehetőségük lehet akár egy hét alatt is rengeteget fejlődni.

Mindez mellett a hét minden napján különböző kézműves foglalkozások zajlanak a déli szünetben, az egészen pici óvodásoktól kezdve a felnőttekig, korosztálynak megfelelően.

Tánctáborunk fő mozzanata az utolsó napi gála előadás, melyben mindenkinek lehetősége van megmutatni mi mindent tanult az elmúlt időben, ezáltal is közelebb hozva az emberekhez a néptáncot, muzsikát, népdalokat, valamint kiállításra kerülnek a tábor alatt készített kézműves tárgyak is.