Szent karácsony éjjelén a szeretet hozzád is elér

Újabb karácsonyi előadásra készül a Hóvirág Néptáncegyüttes. Az csoport november óta készül, minden korosztály kis és nagy táncosai közösen várják majd az ünnepeket a színpadon is.

 

Az előadás a „Szent karácsony éjjelén a szeretet hozzád is elér” beszédes címet kapta, hiszen a legfőbb célunk abból a sok szeretetből, amit az év során kaptunk támogatóinktól, szülőktől, barátoktól, nézőktől egy kicsit visszaadni ebben az egy órában, a mi nyelvünkön, a tánc nyelvén.

Az ünnepi szokásokat mutatjuk majd be egy keretbe foglalva, a karácsony estéjén kezdődik majd a jelenet, majd a feldíszített fa után megénekeljük Istvánt illetve köszöntjük az Új évet is.

A színpadra lép az együttes összes jelenlegi táncosa, közel 180 fiatal ünnepel majd mindenkivel, aki megtisztel jelenlétével.

A táncokat betanították, illetve a koreográfiákat készítették: Portik Izolda-Magdolna, Nagy Zsuzsa és Szász Ferenc-Gyula.

A műsort megtekinthetik december 22.-én és 23.-án is a Művelődési Központ Színháztermében, este 19 órától. Jegyek ára felnőtteknek 15 lej, diákoknak és nyugdíjasoknak 8 lej. A jegyek elővételben kaphatóak a Művelődési Központ irodájában munkanapokon 9 és 16 óra között.

 

Mindenkit nagy szeretettel várunk, ünnepeljünk együtt!

 

 Kellemes Ünnepeket és boldog Új esztendőt kíván a Hóvirág Néptáncegyüttes!